De landwinkel

In de Landwinkel van Fruitkwekerij de Heus vindt u een compleet assortiment ambachtelijke boerderij- en streekproducten. Naast de verse appels zijn er elke dag diverse soorten verse groente, fruit en aardappelen verkrijgbaar. U vindt hier ook boerenkaas, boerenzuivel en vleesproducten. Deze producten worden zelf ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Uniek concept
Daarnaast zijn er in de sfeervol ingerichte Landwinkel talloze ambachtelijke streekproducten en echte Hollandse producten verkrijgbaar. Het landwinkelmerk staat garant voor een kwalitatief product van Hollandse bodem. De Landwinkel is een landelijk concept waarbij boeren en kwekers zijn aangesloten die op hun eigen bedrijf ook een winkel hebben. Door heel Nederland vindt u al meer dan honderd van deze kwalitatieve Landwinkels.

Gecertificeerd
Bij Fruitkwekerij de Heus kunt u rekenen op duurzame kwaliteit. De kwekerij voldoet aan de nieuwste normen voor kwekerijen met betrekking tot milieu, duurzaamheid en arbeidsomstandigheden. Fruitkwekerij de Heus ontving hiervoor de Global-gap certificering.


Bezoek de Boomgaard